Over ons

Over ons

Wendsley van Dams, eigenaar van Damsglas, begon zijn carrière in de glaswereld in de beginjaren 80. Iemand in de familie had wel wat connecties bij een glasbedrijf in de buurt, bij dat bedrijf is hij in 1981 begonnen als glaszetter. Veel geleerd en dat was ook direct de plek waar hij de potentie van het materiaal zag. Glas heeft iets speciaals en loopt als een rode draad door zijn leven.

Door meerdere stappen binnen de glaswereld te hebben gezet, heeft Wendsley zichzelf ontwikkeld tot een echte vakman, van glaszetter, het bewerken van glas tot de meest uiteenlopende modellen en ook het zetten van hardglazen puien. Een vakbekwaam man met vele jaren ervaring in de vaderlandse glaswereld.

Damsglas is na jaren van werken bij glasbedrijven ontstaan uit de interesse om zelf iets op te bouwen. In 2007 is Damsglas, afgeleid van Wendsley’s achternaam ‘van Dams’, ontstaan. Een bedrijf dat zich vanaf het begin voornamelijk richt op het zetten van alle soorten glas, Ook speciale verzoeken zijn een uitdaging voor Wendsley.

De slogan van Damsglas is dan ook:

Glas past altijd!
Damsglas – Helder en vlijmscherp

Wendsley ziet het werken met glas als een ambacht omdat je er mooie producten mee kunt maken waar hij graag in overleg met de klant een eigen draai aangeeft.

Door de vele trainingen die zijn gevolgd kan jij voor tal van glasconstructies bij Damsglas terecht. Met eigen CNC-machine worden de meest uiteenlopende constructies geproduceerd. Damsglas kenmerkt zich als een betrouwbare partner in de glasproductie, snelle levering en advies op maat staan daarbij hoog in het vaandel.

Met Damsglas kies je voor zekerheid en kwaliteit.

Snel Een Vraag Stellen?