Keuken achterwanden

Altijd een schone keuken

Met een glazen achterwand in je keuken bescherm je je muur tegen spetters van het koken of bakken. Hoe goed jij ook kunt koken, helaas zijn spetters soms onvermijdbaar. Die geverfde muur achter het kookstel wil je natuurlijk mooi houden en dat wordt lastig wanneer er iedere avond schoon moet worden gemaakt met een vochtige doek. Het tast de verf aan en neemt veel onnodig werk met zich mee. Dat wordt verleden tijd wanneer jij kiest voor een glazen achterwand.

Bij Dams Glas kan je terecht voor een op maat gemaakte keuken achterwand van glas.

Je muur is beschermd en glas is gemakkelijk schoon te maken na het koken. Geen ergernissen meer en je keuken sneller proper, dat is wat iedereen wil.

Hoe de achterwand van jouw keuken er ook uitziet of hoe deze ook is gevormd, er is altijd een glazen achterwand voor te produceren. De hoekuitsparingen en gaten voor stopcontacten worden keurig geboord en gefreesd.

Elke kleur is mogelijk, dus past de keuken bij uw interieur. Ook de plaatsing kunnen wij voor u uitvoeren. Ga voor gemak en kies voor een glazen keuken achterwand. Een mooie en gebruiksvriendelijke oplossing.

Let op: onze keuken achterwanden ondergaan altijd een thermische behandeling. Door deze behandeling wordt de achterwand zo sterk dat deze niet meer te bewerken is. Alle bewerkingen moeten daarom worden uitgevoerd in overleg met Dams Glas.

Snel Een Vraag Stellen?