Balustrades En Beloopbaar Glas

Maak het af!

Een glazen balustrade maakt je huis of bedrijfspand écht af. Het geeft een luxe en exclusief gevoel. Glas geeft niet alleen meer ruimte, het kan onwijs veel betekenen voor de sfeer in huis. Door voor een glazen balustrade te gaan leg je juist de focus op andere accenten in huis. Het glas is logischerwijs doorzichtig waardoor het huis haar karakteristieke eigenschappen zal behouden. Het is aan jou om dat te accentueren, wij zorgen ervoor dat je over een prachtige op maat gemaakte balustrade beschikt.

Hetzelfde geldt voor beloopbaar glas. Iedereen weet wel een restaurant of huis voor de geest te halen waar er in een bovenverdieping over glas kan worden gelopen. Het heeft iets speciaals, iets wat blijft hangen. De extra lichtinval zorgt wederom voor een ruimtelijk gevoel. Hoe mooi is het als je dat in je eigen huis of bedrijfspand kunt verwerken?

Onze glazen balustrades en het beloopbare glas worden allemaal gemaakt van gehard gelaagd glas en bestaat uit minimaal 3 glasplaten. Dit doen we om de veiligheid van jou en anderen te kunnen waarborgen. Gehard gelaagd glas is vanzelfsprekend een combinatie tussen gehard en gelaagd glas. Het tot één stuk maken van beide elementen vraagt om vakmanschap, daarvoor ben je bij Dams Glas aan het juiste adres. De balustrade en het beloopbare glas is daarom volledig veilig. Jij kunt met een gerust hart je kinderen laten spelen waar zij willen of gasten overal laten komen!

Daarnaast produceren wij ook glazen traptreden.

Snel Een Vraag Stellen?