Deuren en puien

Maak het open

Daglicht is de sleutel tot succes in jouw woning. Daglicht geeft een gevoel van leven en kan bijdragen aan een positievere stemming. We worden vrolijk van daglicht. De nacht is om te rusten, de dag is om te schitteren. Maar hoe laat je meer daglicht binnen? Door een glazen deur of glazen pui te plaatsen!

Met een glazen binnendeur haal je veel daglicht naar binnen. Ook kunnen verschillende ruimtes beter worden verbonden, daardoor krijg je een ruimtelijker gevoel. Het huis voelt letterlijk groter aan. Onze glazen deuren worden op maat gemaakt en vervaardigd uit gehard glas, dit vergt een andere techniek dan normaal enkel- of dubbel glas. Het glas is stukken sterker en kan daarom beter tegen alledaags gebruik.

Voor een pui geldt eigenlijk hetzelfde, alleen kan deze in veel gevallen worden gezien als uitbreiding. Waar er in veel gevallen alleen een muur stond, kan er een opening worden gemaakt waar een pui in kan worden geplaatst. Het voordeel van meer binnenruimte geldt ook hier, je krijgt echt het gevoel dat je huis of pand ruimer wordt.

Let op: de deuren en puien die wij creƫren worden gemaakt met gehard glas. Na de thermische behandeling is bewerking niet meer mogelijk.

 

Snel Een Vraag Stellen?